Som una productora audiovisual especialitzada en gravar remakes personalitzats per a qualsevol event. Tú i el teu equip sou els protagonistes de Grease, Star wars, Scary movie… El nostre ampli assortiment en vestuari i attrezzo ens permet adaptar qualsevol pel·lícula perquè el teu equip pugui realitzar aquesta activitat lúdica tan original i divertida.

David y Pep Filma't
pep Filma't

Pep Guió i Direcció

Amb la seva imaginació aconsegueix crear un guió personalitzat per a cada pel•lícula. Durant el rodatge gestiona al grup de manera alegre i dinàmica.

Filmem la teva pel·lícula

Tu ets el protagonista

logo filma't positiu
David Filma't

David Animació

En David és un showman, té molta facilitat per a desinhibir al personal més tímid i aconseguir que tothom gaudeixi al màxim de l’activitat.

Pati Coreografia

La nostra ballarina professional ensenya les coreografies dels videoclips i de les pel·lícules musicals. Un ball senzill que serà tot un divertiment per als participants.

Sonia Filma't

Sonia Vestuari

La Sonia s’encarrega de preparar tot el vestuari i atrezo necessari per a cada film i el reparteix entre els participants. Barrets, ulleres, perruques… tot el que calgui!.

silvia Filma't

Sílvia Postproducció

Recull tot el material del rodatge i l’edita amb música i efectes. En 45 minuts ja té el film muntat. Finalment dissenya el pòster de la pel·lícula personalitzat.

268 Rodatges realitzats desde 2019

147.866 Km recorreguts amb la nostra furgo